POSLEDNJE VESTI

Deca iz Pčelice nastupala u Lutkarskom pozorištu u Nišu

11.04.2023.
JPU "Pčelica"
JPU "Pčelica"
JPU "Pčelica"

JPU “Pčelica” održala je manifestaciju u Lutkarskom pozorištu, na kojoj su učestvovali mališani ovog vrtića. Mališani su svoje glumačke sposobnosti pokazali kroz predstavu “Uskršnje čarolije”, a zatim je nastupao hor “Zlatne pčelice”, koji je pevao o ljubavi, miru i drugarstvu.

Tako mali, a tako talentovani, srećni i ponosni, oduševili su publiku u pozorištu za decu. Uveli su roditelje, prijatelje, vaspitače i sve prisutne u praznične dane.

Ustanova “Pčelica”, njeni vaspitači i zaposleni imali su za cilj da najlepši Uskršnji praznik obeleže jednom ovako zdravom i veselom manifestacijom, ali i da pokažu koliko je važno da deca od malih nogu uče tradiciju, običaje, rituale, da to neguju, čuvaju, obeležavaju i poštuju.

Svetlana Mitić, direktorka ustanove, istakla je sledeće: „Ponosna sam na naše vaspitače, jer znaju da prepoznaju sposobnosti deteta, izvuku najbolje iz njih, ali i pokažu šta sve znaju, mogu i šta rade sa decom. Skoro ceo mesec u vrtićima posveti se aktivnostima vezanim za Uskrs, a onda kao završnicu toga imamo grandiozni nastup hora koji je od ove godine obogaćen i uskršnjom predstavom“.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten