POSLEDNJE VESTI

JKP “Parking servis” Niš – izmena režima saobraćaja

02.06.2023.
Parking_servis_Niš

Iz JKP “Parking servis” Niš obaveštavaju korisnike da će, u skladu sa Rešenjem o privremenoj izmeni režima saobraćaja koje je izdala Gradska uprava za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove grada Niša, biti obustavljeno kretanje saobraćaja i parkiranje u Prijezdinoj ulici, od raskrsnice sa Učitelj Tasinom ulicom do Trga 14. oktobra, u periodu od 4. do 7. juna, od 18.00 do 22.00 časa, zbog održavanja Međunarodnog festivala horske duhovne muzike „Muzički edikt“, u organizaciji Pravoslavne Eparhije niške – NCPD „Branko“, u Sabornom hramu Silaska svetog Duha na Apostole.

Takođe, obaveštavaju se korisnici da će, u skladu sa Rešenjem o privremenoj izmeni režima saobraćaja koje je izdala Gradska uprava za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove grada Niša, biti obustavljeno kretanje saobraćaja i parkiranje na prilazima i unutar SC „Čair“, u nedelju, 04. juna, od 14.00 do 20.00 časova, zbog odigravanja fubalske utakmice fudbalskog kluba „Radnički Niš“ protiv fudbalskog kluba „Inđija“ iz Inđije na stadionu „Čair“.

Za vreme trajanja ove izmene, mimo utvrđenog režima, dozvoljava se kretanje unutar SC-a „Čair“ vozilima pod pratnjom, službenim i akreditovanim vozilima sa posebnim nalepnicama, vozilima hitnih intervenicija i autobusima koji prevoze igrače.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten