POSLEDNJE VESTI

JKP “Naissus” Niš – radovi i planovi

05.06.2023.
JKP_NAISSUS_Niš

Zbog vode koja curi na šiberu pored hidrantske kape, neophodno je saniranje kvara, u ulici Jovana Ristića, kod pruge, ali se zbog ove sanacije očekuje prekid u vodosnabdevanju.

U naselju Deveti maj, u Vlasotinačkoj ulici, kod broja 14, zbog vode na površini neophodan je iskop. U navedenoj ulici očekuje se prekid u vodosnabdevanju. U Lepeničkoj ulici kod broja 23, potrebna je zamena ventila, zbog vode koja puni šahtu. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15.00 sati u Lepeničkoj ulici.

Sanacija kvara je potrebna u ulici Jovana Babunskog, kod broja 20a, zbog vode koja curi na prvom ventilu. Zbog popravke priključene veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15.00 sati u ulici Jovana Babunskog.

Takođe, tokom dana radiće se na saniranju kvara i osposobljavanju prvih ventila u sledećim ulicama: Obilićev venac  5-7, Kozaračka 17, Dragoljuba Jovanovića Draže 32, Bosanska 1, Pop Ikonomova 8, Žikice Jovanovića Španca 5,Trg Kralja Aleksandra 4, u Naselju 9.maj  TPO 154, i u Pasi Poljani ulica Serdara Jola Piletića bb. Zbog radova mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15.00 sati na pomenutim lokacijama.

Ekipe će raditi na Toponičkom putu, kod pumpne stanice “Nais”, zbog vode na površini, gde je iskop neophodan. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu će biti vodosnabdevanje do 15.00 sati, na prostoru od sela Čamurlija do Gordnje Toponice.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten