JKP “Naissus” Niš – uređivanje, sanacija kvara na vodovodnoj mreži

05.09.2023.
JKP_NAISSUS_Niš

Ekipe JKP “Naissus” Niš radiće na sanaciji kvara vodovodne mreže, na već priključenoj vezi u Borskoj ulici, kod broja 78, gde je iskop neophodan. Zbog vode na površini radiće se iskop u selu Sečanica, kao i u selu Donja Trnava, kod crkve.

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Beogradska 10, Đuke Dinić 7, Srbinjska na više lokacija, Gornjomatejevačka 26, Zlatiborska 31, Jasenove Vode 5, Hadži Prodanova 23 i  naselju Vinik, u ulici Branislava Menkovića.

Zbog kvara vodovodne mreže u Humskoj bb, neophodan je iskop, te se zbog sanacije očekuje prekid u vodosnabdevanju na potezu koji spaja Humsku ulicu, Bulevar Nikole Tesle i Bulevar 12. februar.

Prekid vodosnabdevanja očekuje se na svim pomenutim lokacijama do 15.00 sati. Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Humskoj ulici, očekuje se prekid i u ulicama Velepoljska, Veljka Markovića, Damjana Miletića Svetolika Stojanovića, Milana Tošića Luna, Đorđa Blagojevića Bore, Trnavska, Dragoljuba Petrovića Timošenka, Kravljanska, Bombaška, Ljagoša Lalatovića, Milić Karamarkovića, Vukadina Stevanovića i Dragoljuba Jovanovića Draže i 25. maja.

Za korisnike kod kojih će doći do prekida u vodosnabdevanju biće  postavljena auto – cisterna.

 

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten