POSLEDNJE VESTI

Gradska opština Pantelej održala javnu raspravu o temama javnog interesa

16.09.2023.
GO Pantelej

Gradska opština Pantelej, 15. septembra (petak), održala je javnu raspravu o temama javnog interesa u oblasti javnog informisanja, koja prethodi raspisivanju javnog poziva za sufinansiranje medijskih projekata odnosno medijskih sadržaja koji ispunjavaju potrebe građana, koji žive na teritoriji ove opštine.

Nikola Stojanović, direktor Medija i reform centra u Nišu, Nataša Stanković, predsednica opštine Pantelej i resorno zaduženi opštinski većnik, Miljan Hadžović, vodili su ovu javnu raspravu.

Cilj javnih rasprava jeste da se dođe do zajedničnog cilja od javnog značaja, jer se takvom prilikom iskristališu važne teme od javnog interesa, a koje će biti sastavni deo predstojećeg opštinskog Konkursa za projektno sufinansiranje medijskih sadržaja.

Kao teme od prevashodnog javnog interesa u javnom informisanju na Panteleju i odraz realne potrebe za većom vidljivošću kroz zastupljenost u medijima, nametnule su se teme koje se tiču edukativno kreativnih programa za decu, inkluzije svih socijalno ranjivih grupa, manjina i osoba sa invaliditetom, popularizacije zdravog načina života, školskog, rekreativnog i adrenalinskog sporta, javne afirmacije svih pozitivnih primera iz svakodnevnog života i reafirmacije „uspešnih Pantelejaca“ kao najboljih uzora zajednice.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten