POSLEDNJE VESTI

Opština Merošina – obeležavanje Dana višnje i 43. godina rada i postojanja PU Proletarac

27.05.2024.
Opština Merošina vrtić
Opština Merošina - folklor
Kreativna radionica
Folklor
Dani višnje Opština Merošina
Opština Merošina

U opštini Merošina PU Proletarac obeležio je 43. godine rada i postojanja. Manifestacija je održana na fudbalskom stadionu u Merošini, gde su prisustvovali funkcioneri opštine Merošina, predsenik opštine Saša Jovanović, predsenik SO, Oliver Ilic i Violeta Paunović, zamenica predsednika SO. Program u kojem su učestvovale sve predškolske i deca mešovitih grupa sa teritorije opštine Merošina trajalo je par sati uz prigodni program, pesmu i igru.

Takođe, ovogodišnja manifestacija Dani višnje u organizaciji opštine Merošina i Narodne biblioteke počela je danas. Prvi dan obeležili su smotra folklora na kojoj je nastupilo 13 KUD-ova iz cele Srbije i koncert Anđele Stanković iz Bučića.

Predsednik opštine Merošina Saša Jovanović obratio se prisutnima na otvaranju ,sa željama da se svi ugodno provedu i izrazio je zahvalnost prisutnima na omasovljenju manifestacije.

Manifestacija traje dva dana, pa nas i sutra očekuje bogat program koji se završava koncertom Jelene Tomašević s početkom od 21.00 sat.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *