POSLEDNJE VESTI

Dom zdravlja Niš –PRVI BAZAR ZDRAVLjA

28.05.2024.
dom-zdravlja-nis

Dom zdravlja Niš je u ponedeljak 27. maja, sa početkom od 13.00 do 15.00 sati, u saradnji sa Gradskom opštinom Medijana organizovao je prvi ovogodišnji Bazar zdravlja. Pomoćnik direktora Doma zdravlja Niš, Danijela Nešić, ovom prilikom je naglasila da je osnovni cilj Bazara zdravlja promocija zdravlja i zdravih stilova života, kao i smanjenje broja novoobolelih i broja umrlih od masovnih nezaraznih bolesti.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić i zaposleni u ovoj opštini bili su odlični domaćini i svojom organizacijom i gostoprimstvom dali dobar primer za naredne Bazare koji će se održati u ostalim gradskim opštinama.

Prvi Bazar zdravlja bio je odlično posećen, ekipe Doma zdravlja Niš su sa zadovoljstvom realizovale ovaj Bazar zdravlja, a veliko interesovanje vladalo je za stručne savete lekara i podelu promotivnog zdravstveno-vaspitnog materijala. Građanima kojima je uočeno odstupanje zdravstvenog stanja od normalnih vrednosti, data je preporuka da se jave svom izabranom lekaru opšte medicine, radi dalje dijagnostike, praćenja ili eventualnog lečenja.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *