Opština Babušnica – potpisan Ugovor o saradnji  u okviru projekta “Pomoć pri zapošljavanju i samozapošljavanju ugroženih grupa”

24.06.2024.
babušnica potpisivanje ugovora

U ponedeljak 24. juna, potpisan Ugovor o saradnji  u okviru projekta “Pomoć pri zapošljavanju i samozapošljavanju ugroženih grupa” na teritoriji opštine Babušnica. Ugovor su potpisali predsednica opštine Babušnica, Ivana Stojičić i predstavnik organizacije „HELP“, Bane Stanojković. Projekat finansiraju Švedska vlada preko Švedske agencije za međunarodni razvoj i saradnju “Sida” i opština Babušnica, a realizuje “ HELP“ u saradnji sa opštinom Babušnica.

Ovim ugovorom započinje još jedna saradnja na projektu čiji je opšti cilj doprinos smanjenju siromaštva, socijalnoj inkluziji, održivom i inkluzinom ekonomskom razvoju, kao i ostvarivanju zadovoljavajućih uslova rada za sve, putem obezbeđivanja poboljšanog pristupa tržištu rada i zapošljavanju. U okviru ove faze projekta je planirano da se podrži najmanje 10 korisnika za duhovne aktivnosti na teritoriji opštine Babušnica, u njihovim namerama da započnu ili razviju poslovne delatnosti.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

POSLEDNJE VESTIBilten