Opština Babušnica –  U PODNE INFO-SESIJA O RASPISANOM KONKURSU ZA PODSTICAJNA SREDSTVA IZ LOKALNOG FONDA ZA POLjOPRIVREDU U OPŠTINI BABUŠNICA ZA 2024. GODINU

10.07.2024.
babusnica-grb

U Sali III zgrade opštine Babušnica od 12.00 časova biće održana Info-sesija povodom raspisanog konkursa za podsticajna sredstva iz lokalnog fonda za razvoj poljoprivrede u opštini Babušnica u 2024. godini. Konkurs je otvoren 05. jula i traje do 05. avgusta 2024 godine, a konkursom je planirana podrška fizičkim licima – nosiocima komercijalnih poljoprivrednih gazdinstava koji se bave proizvodnjom i preradom hrane. Ukupna raspoloživa sredstva po ovom konkursu su 2.500.000,00 dinara.

Ovim konkursom se posebno pozivaju žene i mladi koji su nosioci poljoprivrednih gazdinstava da se prijave i koriste podsticajna sredstva za razvoj svoje proizvodnje, a današnjoj info-sesiji, na kojoj se zainteresovani mogu bliže upoznati o načinu i uslovima konkursa, mogu prisustvovati svi zainteresovani.

Javni poziv je objavljen na oglasnoj tabli Opštine Babušnica i Implementacionog partnera, kao i na internet stranicama partnera na projektu: www.divac.com/rs/Konkursi, www.rra-jug.rs, www.babusnica.rs .

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti koordinatorima projekta: 1. Fondacija Ana i Vlade Divac Milijan Maraš, 062/778793, milijan.maras@divac.com; 2. Regionalna razvojna agencija JUG Goran Zlatković, 060/5600018, goran.zlatkovic@rra-jug.rs; 3. Opština Babušnica Silvana Pejčić, 010/385112, silvana.pejcic@babusnica.rs.

Javni poziv je objavljen u okviru programa „Lokalni fondovi za razvoj poljoprivrede“ koji sprovodi Fondacija Ana i Vlade Divac u okviru Projekta „Velika mala privreda“, koji finansira USAID, a implementira ACDI/VOCA.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten