POSLEDNJE VESTI

  Takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“ – predstavnici iz Babušnice

  05.08.2021.2min1980
  Screenshot_1

  Takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“, organizuje se u našoj zemlji od 2008. godine, a po prvi put će se u televizijskom programu ovog takmičenja naći predstavnici iz Babušnice. Takmičenje je namenjeno deci i mladima a opštinu Babušnica će predstavljati osmočlana ekipa na čelu sa Anđelom Stanimirović kao vokalnom solistkinjom i plesnom grupom koju čine Teodora Ristić, Anja Stojičić, Iva Mitić, Emilija Ranđelović, Lidija Petrović, Milica Spiridonović i Marko Ćirić.

  Ova manifestacija biće održana 5. septembra u 13 časova uz direktan prenos na TV Prva. Domaćin ovogodišnjeg takmičenja je grad Čačak, a na njemu će učestvovati 24 gradova i opština a predstavnici opštine Babušnica će nastupati pod rednim brojem 3 sa pesmom „Amanecer“ kojom se predstavila Španija na izboru za pesmu Evrovizije 2015. godine u Beču.

  Glasanje za učesnike ove manifestacije počelo je 1. avgusta, i obavlja se slanjem SMS poruka na broj 1557. Svi koji žele da Babušnicu podrže slanjem poruke mogu to učiniti na sledeći način, SMS na broj 1557 u formatu pesma, razmak, tri (3). Broj poruka koje se mogu poslati sa jednog broja nije ograničen.

   

  Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

  Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


  INFORMIŠI SE

  Portal u službi građana.


  Telefon: +381654046672

  E-mail: ininfonis@gmail.com

  Bilten