POSLEDNJE VESTI

U toku su pripreme za manifestaciju „Vurdijada 2021“ u Babušnici

06.10.2021.
Screenshot_4

Project title: Cross border cultural networking for joint future
Naziv projekta: Prekogranična kulturna mreža za zajedničku budućnost

Nakon jednogodišnje pauze, izazvane pandemijom korona virusa, u Babušnici će 23. oktobra po deveti put biti održana tradicionalna gastro-turistička manifestacija „Vurdijada 2021“.Prema rečima direktora Turističke organizacije opštine Babušnica Milana Stankovića, zbog čitave situacije sa koronavirusom ovogodišnja vurdijada biće održana u smanjenom obimu i restriktivnim uslovima i biće fokusirana samo na proizvođače vurde. Pripreme teku po planu, a za učešće na vurdijadi do sada se prijavilo oko 40 učesnika.Zainteresovani proizvođači vurde koji žele da uzmu učešće na vurdijadi mogu se prijaviti svakog radnog dana od 9 do 14 časova u kancelariji Turističke organizacije opštine Babušnica na Kupališnom kompleksu, ili putem telefona 010/383-161.
Vurdijadu, kao manifestaciju koja promoviše vurdu, autentični proizvod Lužničkog kraja, organizuje Turistička organizacija opštine Babušnica u saradnji sa Domom kulture Babušnica i Udruženjem ugostiteljskih i turističkih poslenika iz Niša. Pokrovitelj manifestacije je Opština Babušnica.

Ova publikacija je napravljena uz pomoć sredstava Evropske unije kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija pod brojem CCI No 2014TC16I5CB007. Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove publikacije je Opština Babušnica i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

Ovaj projekat sufinansira Evropska unija kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten