POSLEDNJE VESTI

  Đaci u Leskoviku pohađaće privremeno nastavu u renoviranom objektu

  08.10.2021.2min580
  Screenshot_3

  Đaci isturenog odeljenja Osnovne škole „Vojislav Ilić Mlađi“ u Leskoviku pohađaće privremeno nastavu u renoviranom gradskom objektu, jer je školska zgrada stara i neuslovna.

  Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski posetila je Leskovik sa predsednikom gradske opštine Crveni krst Miroslavom Milutinovićem i saradnicima i zatražila da ekipa Direkcije za izgradnju grada odmah izađe na teren i proceni koliko će koštati izgradnja nove škole, jer će već 1. septembra naredne godine u Leskoviku biti više đaka nego što ih je sada.

  Problem škole u Leskoviku, gde se nalazi istureno odeljenje Osnovne škole „Vojislav Ilić Mlađi“, postoji dugo godina. Rešili smo imovinske odnose, renovirani objekat je sada gradski i stekli su se uslovi da se nastava odvija i đaci će prezimiti zimu u gradskom objektu„, rekla je gradonačelnica Niša.

  Kad ste na terenu onda čujete još mnogo problema. U Leskoviku ćemo tražiti rešenje za uredno vodosnabdevanje i za pokrivenost signalom za mobilnu telefoniju„, napomenula je Dragana Sotirovski.

  Predsednik Gradske opštine Crveni krst Miroslav Milutinović rekao je da je ta optšina izdvojila sredstva i da je zajedno sa gradom započela renoviranje zgrade gde će đaci u Leskoviku privremeno pohađati nastavu.

  Sa gradonačelnicom Niša Leskovik su posetili gradska većnica Marija Ranđelović i vršilac dužnosti načelnice Uprave za imovinu i održivi razvoj Ružica Đorđević.

  Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

  Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


  INFORMIŠI SE

  Portal u službi građana.


  Telefon: +381654046672

  E-mail: ininfonis@gmail.com

  Bilten