POSLEDNJE VESTI

JKP“Objedinjena naplata“Niš- Potrebno je da korisnici izmire svoja dugovanja

02.11.2021.
logo-on

JKP “Objedinjena naplata”Niš obaveštava korisnike da je potrebno da izmire svoja zaostala dugovanja iz prethodnog perioda.

Opominjemo korisnike da je potrebno da se dugovanja regulišu u roku od 8 dana kako ne bismo bili prinuđeni da pokrenemo postupak prinudne naplate” navode iz preduzeća.

Korisnici usluga mogu platiti svoja dugovanja putem internet portala JKP „Objedinjena naplata“: izaberite opciju „Moj račun“ – upišite vaše registracione podatke – jednim pritiskom na taster „plati“ –  regulišite dugovanje za naznačeni mesec, elektronskog prijema računa (preko „e–mail“ adrese) – uputite Zahtev na elektronsku adresu komercijala@jkponnis.rs, uvida u stanje računa preko internet stranice JKP „Objedinjena naplata“ – Registrujte se –  www.jkponnis.rs  – opcija „Moj račun“.

5 komentara

 • Stanika Stanković

  08.02.2022. at 09:03

  Postovani,
  Molim Vas da racune na ime Stanika Stanković, ulica Rentgenova 27/25 Niš dostavljate na moju mejl adresu
  Broj objekta 8210076

  Reply

 • Viden

  09.03.2022. at 00:07

  Uplate korisnika se veoma sporo knjiže, pa se tako kod dobijanja računa ne prikazuje realno stanje duga. Pored tako sporog knjiženja , uplata se ne evidentira u celom iznosu za određeni mesec već se raspoređuje na neke prethodne mesece za koje korisnik plaća kamatu pa tako izvršenu uplatu umanjuje i ponovo korisnika stavlja u položaj večitog dužnika..
  Takva metodologija obračuna je nedopustiva bar u ovom vremenu pandemije gde je prioritet kupovina skupih lekova i borba za spašavanje ugroženog zdravlja cele porodice zaraženih Koronom.

  Reply

 • Branislava

  11.03.2022. at 10:50

  Na predhodnoj adresi imala sam otvoren uvid u moj racun. Sada hoću da na novoj adresi imam isto. Pokušala sam da promenim broj objekta i da nastavim sa otvaranjem „moj racun“. To ne mogu. Pitanje je da li mogu sve da obrišem i da se pojavim kao novi korisnik. S’poštovanjem

  Reply

 • Dejan

  06.07.2022. at 12:02

  Sta znaci i koji je to ,,kontrolni broj,, na kraju prijave ,,moj racun,,?

  Reply

 • Anđelka Pavlović

  03.08.2022. at 06:40

  MOLIM VAS DA MI RAČUN ZA OBJEDINJENU NAPLATU DOSTAVLJATE NA MEJL info@blace.org.rs ŠIFRA OBJEKTA 8238003

  Reply

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten