POSLEDNJE VESTI

Grad Niš i fondacija Novak Đoković zajedno počeli akciju darivanja

02.12.2021.
Snimak ekrana 2021-12-02 151552

Tim već četvrtu godinu zaredom organizuje donatorsku kampanju „Sezona darivanja“. Cilj ovogodišnje kampanje, koja će trajati do 8. januara, je prikupljanje sredstava za otvaranje vrtića u Nišu. U ovom gradu postoji 1000 dece za koju nema mesta u vrtiću. Zbog toga smo odlučili da obnovimo oronulu zgradu Mesne zajednice „Božidar Adžija“ u opštini Medijana i otvoriti vrtić koji će upisati 100 nove dece u četiri radne sobe.

Kako možete da se pridružite kampanji?

1. Donirajte

Klikom na ovaj link, možete podržati našu kampanju doniranjem, doprinoseći pritom ostvarenju želja mnogih Nišlija – #OneWishForNis. Pozovite prijatelje, porodicu, kolege i napravite od doniranja pravu malu avanturu – osim doniranja, možete osnovati svoj Fundraising tim ili se priključiti postojećem. Vaše malo njima može značiti mnogo! Ne zaboravite da nam uz donaciju i napišete par reči zašto ste izabrali da podržite našu kampanju i zašto je za vas značajno ulaganje u rani razvoj. Zajedno delimo važnu poruku za sve!

*Ako poslujete kao pravno lice na teritoriji Republike Srbije, pišite našem timu za odnose sa donatorima na giving@novakdjokovicfoundation.org i informišite se kako zvanično možete podržati našu kampanju. 

2. Pošalji SMS

Ukoliko nista obožavatelj online doniranja, takođe možete donirati putem SMS-a. Za sve korisnike A1,Telenor i mt:s mobilnih operatera otvoren je poseban humanitarni broj 2205 koji simbolično predstavlja datum Novakovog rođendana, a cena poruke iznosi 100 dinara.

3. Podeli vest o našoj kampanji

Pratite priče iz Niša na našem blogu,Facebooku,Twitteru,Instagramu i Linkedlnu.Podelite ih na svojim društvenim mrežama i pozovite prijatelje da se priključe. Ne zaboravite da na objavama tagujete naše profile i ostavite oznaku #OneWishForNis. Na taj način nam pomažete da širimo našu NDF porodicu i da se priče iz Niša daleko čuju.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten