POSLEDNJE VESTI

Prekogranična kulturna mreža za zajedničku budućnost

21.12.2021.
269514996_1122634654807407_4216171443754947381_n

Project title: Cross border cultural networking for joint future
Naziv projekta: Prekogranična kulturna mreža za zajedničku budućnost

Predstavnici opštine Babušnica 18. i 19. decembra prisustvovali su završnoj konferenciji koja je održana u Bugraskoj. Završna konferencija održana je u MZ Novi život-1919, selo Petrč.
To je poslednja faza projekta Prekogranična kulturna mreža za zajedničku budućnost, koji je realizovan sa projektnim partnerom Društvenog centra „Novi život-1919“,u okviru Interreg IPA CBC Bugarska-Srbija. Na konferenciji su prisustvovali ambasador Republike Srbije doc.dr Željko Jović, Trajko Mladenov  predsednik opštine Kostinbrod, Ivana Stojčić predsednica opštine Babušnica I domaćin Borislav Borisov predsednik sela Petrč.

Na konferenciju su predstavljeni ciljevi I rezultati projekta kao I benefiti koje su ostvarili partneri realizacijom projekta dok su u ostatku dana prisutni uživali u nevertovatnim koncertima folklornih ansambala iz Babušnice i Bugarske.

Predstavnici opštine Babušnica su posetili I novogodišnju pijacu koja se tradicionalno održava u opštini Kostinbrod. Ovaj projekat sufinansira Evropska unija kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska – Srbija.
Ova publikacija je napravljena uz pomoć sredstava Evropske unije kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija pod brojem CCI No 2014TC16I5CB007. Jedinstveno
odgovorno lice za sadržaj ove publikacije je Opština Babušnica i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

 

Ova publikacija je napravljena uz pomoć sredstava Evropske unije kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija pod brojem CCI No 2014TC16I5CB007. Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove publikacije je Opština Babušnica i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

Ovaj projekat sufinansira Evropska unija kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten