POSLEDNJE VESTI

Marko Louis održaće koncert u Banovini

18.05.2022.
Screenshot_13

Marko Louis, jedan od autora i kompozitora, svira sopstvenu “Balkan Soul” cod muziku, započeće svoju regionalnu  koncertnu turneju pod nazivom “Freedom tour by Tuborg”. Nastupaće u petak, 10. juna, u Dvorištu Univerziteta – Banovina, sa početkom od 21.00 sati. Marko je vrlo uspešnan  koncert održao  u novembru 2019. godine u Domu Vojske. Niška publika konačno će imati mogućnost da uživa u sasvim svežem live performansu Marka Louisa, sa kompletnim sastavom, gde će uz proverene stare hitove interpretirati i nove numere koje su snimljene i objavljene u doba pandemije. Marko Louis je u međuvremenu objavio album “Sloboda”, album pesama za decu “Ja se zovem Slon”, takođe,  snimio je soundtrack inspirsan filmom “Nečista krv”, koji je inače prvi srpski film na platformi Netflix.Marko je početkom ove godine objavio pesme “Dude”, svoju izvedbu poznate narodne pesme “Ruse kose” i premijerno će ih uživo prezentovati regionalnoj publici.

“Niška publika je jedinstvena. Veoma su muzikalni i otvoreni su da pokažu kada uživaju i kada im se nešto sviđa. Koncert u Domu Vojske je počeo kao kamerni koncert i pretvorio se u “svadbu”. To ni u jednom drugom gradu ne može da se desi. Jedva čekam da slavim sa Nišlijama” izjavljuje Marko.

Ulaznice su u pretprodaji u prodajnoj mreži GIGSTIX,  koštaju po promo ceni  1.200 dinara,  za prvih 300 ulaznica, redovna pretprodajna cena je 1.500 dinara, a na dan koncerta cena karte iznosiće 1.800 dinara. Broj ulaznica je ograničen.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten