POSLEDNJE VESTI

Koncert grupe Bjesovi u Nišu, ponovo nastupaju posle šest godina

20.05.2022.
Screenshot_2

Današnja najveća srpska rok grupa Bjesovi, nastupaće u Nišu, 4. juna, u dvorištu Univerziteta – Banovina,  od 21.00 sat. Rok grupa Bjesovi, nastupala je pre tačno šest godina na ovom mestu. Bjesovi sviraju u svom maniru, atmosferu dovode do usijanja  u  interakciji sa publikom.

Bjesovi su rok-grupa iz Gornjeg Milanovca, osnovani su krajem osamdesetih pod nazivom „Bader Majnhof“, da bi zbog pritiska tadašnje gradske vlasti promenili ime u „Sent Galen“, pa „Čajna blu“  i  konačno u „Bjesovi“ prema ijekavskom prevodu romana „Zli dusi“. Prvi veliki uspeh grupe je pobeda na gitarijadi u Čačku 1990. godine, a zatim je usledila i pobeda na gitarijadi u Zaječaru 1993, i u narednih par godina mnoštvo koncerata. U tom periodu velika medijska pažnja usmerena je na ovaj bend. Godine 1997, malo posle izlaska albuma „Sve što vidim i sve što znam“, nakon koncerta u KST-u 13. septembra,[1] Zoran i Goran raspuštaju grupu. Od 2000. godine Bjesovi ponovo postoje u nešto drugačijoj postavi i sa jednim pevačem, Zoranom Marinkovićem, guruom i vođom benda.

Ulaznice se mogu nabaviti  u Vintage Shop-u (Davidova 9), pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn putem linka: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3601-bjesovi. Koštaće po promotivnoj ceni od 1000 dinara sve do  20. maja. Od 21. maja redovna, pretprodajna cena ulaznice biće 1200 rsd.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten