POSLEDNJE VESTI

Regionalna agencija JUG NIŠ organizuje promociju javnog poziva malim preduzećima kako bi dobili podršku u vidu sredstava

14.06.2022.
Screenshot_1

U okviru projekta „Srbija i EU – Oprema za privredu“, regionalna razvojna agencija JUG Niš organizovala je promociju novog Javnog poziva podrške malim preduzećima za nabavku opreme u 2022 godine.

Pored predstavnika Ministarstva privrede Republike Srbije, obratiće se i Delegacija EU u Republici Srbiji i Regionalne razvojne agencije Jug. Takođe, obraćanje će imati i uspešni korisnici Programa a u nastavku je planirano detaljno predstavljanje Javnog poziva Programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme u 2022. godoni u okviru ovog programa.

Projekat „Srbija i EU – Oprema za privredu“ Ministarstvo privrede realizuje u saradnji sa Delegacijom Evropske unije u Republici Srbiji i Razvojnom agencijom Srbije, izabranim bankama i lizing kućama.

15. juna tekuće godine, u hotelu Ambasador u Nišu, na adresi Trg kralja Milana 4, u sali na drugom spratu, sa početkom od 10.30 sati, održaće se promocija programa.

Pozvani su privrednici da prisustvuju ovom događaju. Kako bi podtvrdili svoj dolazak, treba da se jave putem mejla: info@rra-jug.rs, rok za prijavu je do utorka 14. juna u 15.00 sati.

Lica koja ispunjavaju uslove za dodelu i bespovratnu podršku sredstava jesu: pravna lica, registrovana u APR kao privredna društva, ili zadruge, koja su razvrstana na mikro i mala pravna lica u skladu sa Zakonom o računovodstvu („Službeni glasnik RS“, br. 73/19 i 44/21 – dr. zakon) prema finansijskim izveštajima za 2020. godinu. Takođe, uslove ispunjavaju i preduzetnici registrovani u APR – u.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten