POSLEDNJE VESTI

Predlog za direktora SC „Čair“ jednoglasno usvojen od strane odbornika Skupštine Grada Niša

29.06.2022.

Na Sednici Skupštine Grada Niša, koja je održana 29. juna, u izboru i imenovanju direktora SC „Čair“, odbornici vlasti i opozicije složno i jednoglasno podržali su predlog za direktora Sportskog centra Branku Aranđelović.

Branka Aranđelović je rođena u Nišu, 25. novembra 1987. godine, diplomirala je na Fakultetu za fizičku kulturu 2014. godine, sa najvišom ocenom 10. Uporedo sa školovanjem bavila se sportom, karateom, još od malih nogu. Branka je od 2006. do 2016. godine bila reprezentativac Srbije, višesturki Prvak države u borbama u dve težinske kategorije, osvajač trećeg mesta i bronzane medalje sa Evropskog prvenstva u Cirihu 2011. godine, kategorisani sportista RS. Takođe, osvajač je dve bronzane medalje na Svetskom studentskom prvenstvu 2014. godine, vicešampion Balkana, kapiten karate kluba „Niš“ sa kojim je osvojila prvo mesto u Nacionalnoj Premijer ligi. 2015. godine, osvojila je peto mesto na Prvenstvu Evrope, čime je ostvarila plasman na prvim Evropskim Olimpiskim igrama, gde osvaja peto mesto. Iste godine proglašena je za najuspešnijeg sportistu grada Niša.

Od tada je član komisije za izbor najboljih sportista Niša. Takođe, majstor je karatea, crni pojas treći dan (stepen). Kao profesor radila je u osnovnoj školi. Sa suprugom roditelji su dvojice dečaka.

 

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten