POSLEDNJE VESTI

Humanitarni parking

27.09.2022.

Rešenjem o određivanju javnih parkirališta na teritoriji grada Niša Gradske uprave za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove određen je novi stanarski sektor- Sektor 11. Stanari u okviru sektora 11 mogu u nedostatku slobodnih parking mesta za propisno parkiranje ispred svojih stambenih jedinica, koje se nalaze van zone naplate, kupiti povlašćenu stanarsku kartu za sektor 11 i koristiti je za parkiranje na Humanitarnom parkingu, koji je u zelenoj zoni kontrole i naplate parkiranja, s prilazom iz ulice Branka Krsmanovića. Cena mesečne stanarske karte za Zelenu zonu iznosi 500 dinara i omogućava stanarima parkiranje bez vremenskog ograničenja.

Sektoru 11 pripadaju ulice:  Pariske komune  od broja 2 – do broja  12 i od broja 19 – do broja 25, Branka Krsmanovića od broja 33 – do broja 59, Krivi Vir   svi brojevi, Krive livade  svi brojevi, Narodnih heroja  svi brojevi, Elektronska  svi brojevi, Vizantijski bulevar  od broja 2 – do broja 22, Romanijska od broja 1 – do broja 19.

Humanitarni parking pripada drugoj, zelenoj zoni,  i mogu ga koristiti svi, ne samo  stanari  sektora 11, koji žele da parkiranjem na ovom mestu doniraju sredstva u humanitarne svrhe. Cena usluge parkiranja iznosi 45 dinara po započetom času. Plaćanje parkiranja se vrši slanjem SMS-a na broj 9182 ili korišćenjem aplikacije  Parking servis  za plaćanje usluge korišćenja parking mesta. Takođe, moguće je kupiti i višesatnu parking kartu.

Plaćanjem parkiranja na ovom parkiralištu donirate sredstva u humanitarne svrhe.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten