POSLEDNJE VESTI

Sanacija kvara na vodovodnoj mreži, JKP „Naissus“ Niš

23.11.2022.

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži, gde je izbila havarija u ulici Justina Popovića kod broja 22a, do 17.00 sati, očekuje se prekid vodosnabdevanja, kao i u ulicama Orašačkoj, Aleksinačkoj, Dr Dragiše Mišovića.

Ekipe JKP “Naissus”, radiće i na sanaciji zbog obimnog curenja vode i u Kajmakčalanskoj ulici kod broja 1V. Prekid vodosnabdevanja očekuje se u ulicama blizu železničke stanice, Kajmakčalanskoj, Prištinskoj, Štipskoj, Ohridskoj, delu Dimitrija Tucovića i delu ulice Vojvode Bojovića, do 15.00 sati.

Havarija se takođe dogodila i u Puškinovoj ulici broj 6, te se zbog sanacije kvara vodovodne mreže očekuje prekid vodosnabdevanja do 15.00 sati, kao i u delu naselja Duvanište, od Đerdapske do ekonomske škole.

Auto-cisterna sa pijaćom vodom biće poslata u Puškinovoj ulici i kružiće na pomenutoj lokaciji, zbog ulica Đerdapska, Jelke Radulović, Jelene Glavaški, Josipa Slavrenskog, Leonarda Da Vinčija, Majakovskog, Roberta Koha, Nobelova, Lamartinova, Dostojevskog, i deo Nikole Uzunovića.

Zbog havarija u naselju Pasi Poljani, u ulici 1300 kaplara bb, kod broja 81/a, kao i na uglu ulice 1300 kaplara i Radivoja Koraća. Potrebno je više iskopa i popravke vodovodne mreže, te je u prekidu vodosnabdevanje do 15.00 sati u ulici 1300 kaplara, dok je moguć prekid i na prostoru naselja Pasi Poljana.

U selu Gabrovac, u ulici 22. Decembar, kod broja 7, potreban je iskop zbog popravke vodovodne mreže, prekid vodosnabdevanja biće do 15.00 sati, sa mogućim prekidom vodosnabdevanja u selu Gabrovac.

U selu Jelašnica, s obzirom na to da  voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u ulicama I srpskog ustanka, Đorđa Kurtaka, Kralja Milana. Intervencije u šahtama se tokom dana rade u ulicama: Kraljevića Marka, Dušana Trifunca, Dr Dragiše Mišovića. Tim povodom zbog sanacije prvih ventila na više adresa, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15.00 sati u navedenim ulicama.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten