POSLEDNJE VESTI

Povodom lečenja malog Todora Živojinovića, održaće se humanitarni koncert grupe Konstantin

30.11.2022.

U gradu Nišu, održaće se humanitarni koncert, 05. decembra (ponedeljak), u Narodnom pozorištu,  sa početkom od 20.00 sati. Koncert će održati Vokalna grupa Konstantin, grupa koja nosi naziv po imenu koje je značajno i po kome je naš grad prepoznatljiv.

Povod humanitarnog koncerta jeste prikupljanje sredstava za lečenje malog Todora Živojinovića, bebe od 14. meseci , koja je veći deo svog života provela u bolnici.

Roditelji malog Todora Živojinovića imaju jako skupe troškove lečenja svog deteta, zbog nemogućnosti pokrivanja troškova, pridružili su se fondaciji “Budi human”.

Malom Todoru je potreban novac kao sredstvo kojim bi išao na dalje preglede i lečenje, jer su dodatni pregledi za utvrđivanje dijagnoze neophodni.

Konstantin grupi se ovog puta priključio i poznati niški muzičar i pevač Oliver Katić, plesni klub Sving iz Niša, Fiesta bend, takođe iz Niša. Dok su akciju podržali i svi ljudi koji se nalaze u organizaciji koncerta a vezani su za rasvetu, zvuk, ali i volonteri organizacije Mladi ambasadori Niša.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten