POSLEDNJE VESTI

Rekonstruisanje ulica na nivou grada Niša

30.11.2022.

Kako čelnici grada ističu, na teritoriji opštine Pantelej, stanovnici Lozničke ulice, posle mnogo godina rešili su svoje imovinske odnose, te se stoga počelo sa rekonstrukcijom ulice, tačnije, napokon će dobiti asfalt.

Kada je u pitanju teritorija Gradske opštine Palilula, grad razmišlja o svim stanovnicima. Ono što će biti olakšavajuća okolnost za pešake i vozače navedene teritorije, jeste završeni trotoar u Jablaničkoj ulici.

Za to vreme na teritoriji opštine Medijana, radi se na pripremi asfaltiranja trotoara u ulici Dušana Trifunca, dok radovi traju na postavljanju behatona u ulici Nikole Kopernika.

Potreba ljudi iz Safari kluba da je do poligona u Malči potrebno izgraditi put, posle 20. godina njihovih bezuspešnih pokušaja da reše postojeći problem, grad Niš je napokon razumeo i krenuo sa realizacijom rešavanja problema.

U Gradskoj opštini Pantelej postoji novi sportsko – turistički centar, koji posećuju grupe iz celog sveta. Trenutno, tu je grupa koju posećuju i čine ljudibitelji sporta i rekreacije iz desetak država.

Ljubitelji sporta, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva, mogu bilo kojim prevoznim sredstvom da željenog mesta, jer Safari klub neće više morati da odbija svoje zainteresovane turiste zbog neprohodnosti puta i neuslova.

Uz nove pogodne uslove, krajem tekuće godine dolaze turisti iz Honkonga, dok će se početkom predstojeće godine ugostiti turisti iz Dubaija, baš uoči našeg najvećeg praznika Božića.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten