POSLEDNJE VESTI

Ekipe JKP “Naissus” Niš svakodnevnim radom na terenu kako bi sanirali sve kvarove i vodovodna mreža radila kontinuirano

07.12.2022.

Za današnji dan planirani su radovi JKP “Naissus” Niš na uglu ulice Dubrovačka i Milorada Kostića Moravca. Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži može doći do prekida na vodosnabdevanju do 15.00 sati, u ulicama Dubrovačka, Milorada Kostića Moravca, dok je prekid moguć i u ulicama Druge Proleterske brigade, Kolubarskoj, Zvorničkoj.

Sanacija će biti rađena u Čemerničkoj ulici kod 4 prilaza, zbog vode na površini, pa je stoga iskop neophodan. Kod prilaza 4 u navedenoj ulici očekuje se prekid u vodosnabdevanju do 15.00 sati.

U naselju Niška Banja, zbog vode na površini nužan je iskop u ulici Jovana Popovića kod broja 3. U navedenoj ulici opštine Niška Banja, ekipe će raditi na sanaciji na priključenoj vodovodnoj mreži, pa se prekid u vodosnabdevanju očekuje do 15.00 sati.

Kada je u pitanju sanacija kvarova koji su nastali u šahtama, ekipe će raditi u naselju “Deveti maj” i pojedinim selima. U naselju “Deveti maj” voda je napunila šahte u ulicima Topličkog partizanskog odreda, Jastrebačkih partizana, Miodraga Jovanovića Uče.

Saniranje kvarova obavljaće se u selima Čamurlija, Supovac, Vikend naselju Supovac i naselju Kitice. Zbog radova prekid u vodosnabdevanju očekuje se u navedenim selima i naselju do 15.00 sati.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten