POSLEDNJE VESTI

Grad Niš imaće bogat dnevni novogodišnji program počev od 24. decembra do kraja godine

17.12.2022.

U gradu Nišu počelo je ukrašavanje grada povodom novogodišnjih praznika. Kod popularnog tržnog centra “Delta Platen” postavljena je ukrasna jelka koja sija i predstavlja prazničnu atmosveru. Grad neće biti u celosti ukrašen kao prethodnih godina zbog mera štenje električne energije.

Kako ističu čelnici Niša štednja električnih enrgenata je počela odavno i u Nišu se štedi na javnoj rasveti pre svega na gradskim objektima. Što se tiče urkašavanja grada povodom praznika grad će biti ukrašen kroz glavne, prometne ulice.

Ekipe iz JKP “Parking servis” Niš najavljuju postavljanje novogodišnje rasvete i dekoracije na Trgu kralja Milana.

Nišlije ove godine očekuje bogat praznični program. Grad Niš će zajedno sa Turističkom organizacijom realizovati manifestaciju Novogodišnjih dana ispred tržnog centra “Kalča” u periodu od 24. decembra pa sve do kraja godine, u vremenskom intervalu od 12.00 do 20.00 časova.

Manifestaciju će ulepšati preko dvadeset niških bendova, dečiji horovi, ustanove kulture, novogodišnji Deda Mrazevi i “Fabrika umetnika” koja će imati štandove sa samostalnim zanatlijama. Takođe, nastupaće i ustanove kulture koje će imati svoje događaje u okviru ustanova ali i na Trgu.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten