POSLEDNJE VESTI

Srpska napredna stranka u Nišu realizovala omladinsku akciju pod nazivom „Sa funkcionerom na TI“

22.12.2022.

U Oficirskom domu u Nišu održana je akcija pod nazivom „Sa funkcionerom na TI“ u organizaciji Srpske napredne stranke u Nišu, od 16.00 sati.  Akcija je bila edukativnog i informativnog karaktera.

Cilj stranačkog okupljanja omladine i funkcionera izvršne vlasti u Nišu jeste da omladina vidi da nije zaboravljena,  već da se na nju misli i radi na njenoj budućnosti. Svi zainteresovani ljudi od 18. do 35. godina imali su prilike da prisustvuju akciji i razgovaraju o širokom dijapazonu tema, u zavisnosti od interesovanja.

Funkcioneri su bili raspoređeni po sektoru koji rade, kao i temama i problematici za koju su stručni pa su u skladu sa tim omladini dali objašnjenja, savete i diskutovali  sa njima.

Na ulazu Oficirskog  doma  stajali  su omladinci koji su uputili  dobrodošlicu i sproveli svoje mlade sugrađane do određene grupe funkcionera za koje su iskazali interesovanje da razgovaraju.

Omladinci su pokazali volju, želju za učenjem, zainteresovanost za sve probleme grada Niša, dali sugestije, uputili pohvale i kao najbitnije postavljali pitanja na koje su dobili odgovore, što je i bio cilj akcije.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten