POSLEDNJE VESTI

USPEŠNO REALIZOVANA HUMANITARNA AKCIJA PRODAJE NOVOGODIŠNjIH ČESTITKI ZA POMOĆ MALOJ UNI

30.12.2022.
IMG_1277

U susret Novoj godini, Dom kulture Babušnica u saradnji sa Lokalnom samoupravom, organizovao je danas na platou u centru Babušnice Humanitarnu prodaju novogodišnjih čestitki. Čestitke su izradili najmlađi polaznici Likovnog kutka, dela Likovne sekcije, koja postoji pri Domu kulture.  Osnovci i predškolci su tokom pre podneva imali priliku da razgledaju čestitke, kupe one koje im se dopadnu i na taj način dadju svoj doprinos humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za Unu Živković. Una ima 6 godina, rođena je pre vremena i ima dijagnoze cerebralna paraliza i strabizam, Una ne može samostalno da hoda, lečenje je dugotrajno i skupo, a babušnički mališani su danas pokazali koliko su humani, jer i kada su sve čestitke bile kupljene, oni su nastavili da doniraju novac za Unino lečenje.

Za Unino lečenje svi mogu dati doprinos, tako što će broj 936 poslati sms-om na broj 3030, ili uplatom na račun broj 160-6000000823194-87, humanost je odlika hrabrih i upornih, borba koja nema početak ni kraj, i koja nikada ne prestaje.

Tokom trajanja današnje humanitarne akcije mališani su se zabavljali sa deda Mrazom, koji je ove godine poranio da svima donese dobro raspoloženje, da nagradi humanost i upornost a maloj Uni brzo ozdravljenje.

Tokom današnje humanitarne akcije, za pomoć maloj Uni, prikupljena su sredstva u iznosu od  42 hiljade dinara.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *