POSLEDNJE VESTI

NAGRADA „SVETISLAV MILIĆ – MLADIMA OD SRCA“ TALENTOVANIMA

17.01.2023.
Narodno pozorište Niš

Humanitarna organizacija „Nađi Raula“ iz Niša uz podršku porodice Milić i ITKonekt-a iz Beograda, nagrađuje mlade i talentovane ljude u šest kategorija: nauka i obrazovanje, kultura i umetnost, humanitarni rad i mirna borba za ljudska prava, sport, institucija godine i specijalna priznanja. Dodeljuje se i Plaketa mira i medalja humanosti.

Nagradu „Svetislav Milić – mladima od srca“ pokrenuo je Jovan Milić.

„Pozivamo zainteresovana fizička i pravna lica da pošalju svoje predloge. Neophodno je da popune formular i da isti pošalju na adresu: sma.nominacije@gmail.com Konkurs za dodelu Nagrada “Svetislav Milić – mladima od srca”, otvoren je do 1. oktobra, a imena dobitnika biće saopštena u prvoj nedelji novembra, dok je svečana dodela zakazana za drugu nedelju novembra na velikoj sceni Narodnog pozorišta u Nišu” –  kaže Milić.

Nominacije moraju da sadrže: kratku biografiju kandidata – popunjeni formular prijave, koji je moguće preuzeti na sajtu organizacije opis aktivnosti, relevantne dokaze, odnosno linkove ka web stranicama, gde se komisija može detaljnije upoznati sa radom kandidata.

Kandidate za Nagradu moći će da predlože pojedinci i-ili institucije.

Kandidati se ne mogu samostalno prijaviti.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten