POSLEDNJE VESTI

U gradu Nišu svakodnevno se radi i razgovara sa sugrađanima

20.01.2023.

U gradu Nišu se tokom zimskih meseci nije stalo sa radovima. Naime, u ulici Dragoljuba Đorđevića koja se nalazi u selu Popovac, na teritoriji opštine Crveni Krst, uveliko se počelo sa rekonstrukcijom. Ono što je jako važno za meštane jeste da je tu završena izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže. Ovaj deo Niša broji 4500 meštana, čime je izgradnjom vodovodne i kanalizacione mreže problem rešen, što je za građane od velikog značaja.

Sa druge strane u Durlanu kod ulice Jovana Ristića, postoji igralište kojem je bilo potrebno malo ulaganja. Grad Niš se založio i promenio mrežice na koševima koje su bile isečene, a takođe je i zamenjeno sve što je bilo polomljeno, kako bi ljubitelji sporta, deca i svi zainteresovani mogli da svoje slobodno vreme provode napolju, bez telefona kroz relaksiranje.

Još nešto jako važno za građane jeste izgradnja ambulante u naselju Brzi Brod na teritoriji opštine Medijana. Meštani naselja Brzi Brod imaće kompletnu zdravstvenu negu u svojoj ambulanti, pored laboratorije, imaće i savetovalište za decu, čak je najavljivan i prostor za Mesnu zajednicu.

Grad Niš ulaže pre svega u putnu infrastrukturu, pa ono što se u našem gradu još novo dešava jeste izgradnja Bulevara Gorana Ostojića. Saobraćajnica će spojiti dve gradske opštine, Pantelej i Crveni Krst, što je od izuzetnog značaja za meštane obližnjih mesta, ali i za ceo grad, s obzirom na to da će se ovim rasteretiti Knjaževačka ulica i Jagodin mala.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten