POSLEDNJE VESTI

Naprednjaci pružili podršku predsedniku i oštro osudili sinoćna dešavanja desno orjentisanih pristalica

16.02.2023.

Pristalice desno orjentisanih organizacija u Republici Srbiji, sinoć su u glavnom gradu Beogradu organizovali protest. U centru Beograda ispred Predsedništva okupilo se nekoliko hiljada ljudi kako bi protestvovalo, kako ističu protiv plana zapadnih zemalja koji se tiče Kosova i Metohije.

Protestanti su dozivali predsednika države Republike Srbije Aleksandra Vučića, ponavljali reč „izdaja“, ali i razne druge uvrede i pretnje na račun Vlade Republike Srbije,  zatim su gađali fasadu jajima, nakon čega su se udaljili od zgrade Predsedništva.

Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, istakao je u sinoćnem izlaganju da je važno znati šta je država, a da to mi imamo, kao i to, da država koja postoji ne trpi avanturizam. Takođe, istakao je da država ne trpi neodgovorno, neozbiljno i antidržavno ponašanje.

Predstavnici gradskih i opštinskih odbora Srpske napredne stranke širom Srbije, na svojim portalima jasno su podržali politiku i ideologiju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Naprednjaci su oštro osudili svoje političke protivnike zbog neodgovornog ponašanja, naročito u situaciji i pregovorima u kojima se država Srbija nalazi.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten