POSLEDNJE VESTI

Dom zdravlja Niš – redovne aktivnosti

21.02.2023.
dz

Medicinske ekipe Doma zdravlja Niš, održaće akciju promocije vakcine protiv korona virusa, u prostorijama Udruženja invalida rada grada Niša, 23. februara, sa početkom u 12.00 časova. Akcija i informisanje namenjeno je za članove udruženja, kako bi im približili značaj vakcine i imunizacije protiv kovida 19, kao to, koliki je njen značaj za starije osobe, posebno hronične bolesnike.

U centralnom objektu Doma zdravlja Niš takođe je moguće informisati se na vakcinalnom punktu koji radi svakog radnog dana od 07.00 do 13.00 sati. Ono što je još značajno za sve građane, jeste da je na stanju nova bivalentna vakcina koja se koristi kao buster doza protiv korona virusa.

Lekari apeluju na građane da se u toku aktuelne pandemije korona virusa uočilo kako veliki broj dece nije dolazio na preventivne i  redovne pregled. Tim povodom služba za zdravstvenu zaštitu dece ove nedelje nastavlja da organizuje sistematske preglede za decu u srednjim školama.

Sa početkom tekuće nedelje bile su obuhvaćene dve srednje škole, gimnazija “Bora Stanković” i gimnazija “Stevan Sremac”, dok će stomatološkim pregledima biti obuhvaćena deca svih srednjih škola.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten