POSLEDNJE VESTI

U požaru na periferiji Niša nastradao pedesetogodišnji čovek

15.03.2023.
požar u nišu

U niškom naselju Nikola Tesla u ranim jutarnjim časovima oko 04.00 ujutru, nastradao je G.D. (50) zbog izazvanog požara. Požar se dogodio u kući nastradalog čoveka, koja se nalazila na periferiji naselja. Nesrećno nastradali čovek u kući je živeo sa vanbračnom ženom.

Vatrogasci, po ulasku u kuću pronašli su beživotno telo, dok se za njegovu nevenčanu suprugu još uvek ne zna gde se nalazi.

Tokom tragične noći G.D. je bio kod kuće i častio svoje prijatelje zbog kupljenog novog nameštaja, kako pojedini tvrde, nastradali je popio tu noć malo više alkohola, uspavao se i nije osetio dim, požar, tom prilikom je nastradao.

Kako je došlo do požara i šta je izazvalo plamen još uvek se utvrđuje, na teren su izašli policija, forezničari, okupile su se komšije ali i rođaci.

Svi su u neverici i zatečeni  kako je do tragičnog ishoda došlo. Po navodima komšija i rođaka, G.D. je prošle godine izgubio rođenog brata, od najbližih ima dve ćerke koje su udate i sina koji radi u inostrastvu. G.D. nije bio u radnom odnosu ali je radio za dnevnicu, svi imaju reči hvale da je bio pošten i vredan čovek, suprugu sa kojom ima troje dece je izgubio davno.

Kako još komšije navode ovo domaćinstvo nije koristilo grejalicu, grejali su prostorije šporetom na drva, dva puta su imali problem sa elektro instalacijom, pa mnogi sumnjaju da je do požara došlo zbog kvara na instalaciji.

Iz  policijske uprave u Nišu navode da im je požar prijavljen u  04.30 časova, kao i to da je vatru gasilo devet vatrogasasaca sa dva vatrogasna vozila. Dalje je naložena  obdukcija, kako bi se saznao uzrok smrti lica.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten