POSLEDNJE VESTI

JKP Naissus Niš – redovni radovi

23.03.2023.
JKP_NAISSUS_Niš

Ekipe JKP “Naissus” Niš radiće na sanaciji kvara vodovodne mreže na više lokacija. Sanacija će se raditi u Vlasotinačkoj ulici kod broja 16, naselju  Deveti maj, Ćurlinskoj ulici kod broja 16, ulici Cara Lazara broj 25a, koja pripada selu Trupale, kao i u Borskoj ulici kod broja 5, na prostoru kod skretanja za Gornjematejevačku.

Zbog radova na sanaciji kvara očekuje se prekid u vodosnabdevanju do 15 sati.

U naselju Brzi Brod za to vreme radiće se intervencija na vodovodnoj mreži F – 500, na putu ka “Nissal” firmi, a do prekid vodosnabdevanja zbog radova neće biti u ovom delu grada.

Sa druge strane u ulici Pariske komune, kod niškog keja završena je sanacija havarije pa su u toku zemljani radovi i lagano upuštanje vode, sa cijem stabilizovanja sistema i vraćanje redovnom stanju na celom prostoru.

JKP “Naissus” Niš radiće na više lokacija u gradu zbog osposobljavanja prvih ventila, zbog vode koja puni šahte u ulicima Koste Stamenkovića 35, Kralja Stefana Prvovenčanoga 20a, Delijski vis 13b, Marina Držića 112, Bilećska 15, Heroja Pop Miće 28, Sindikalni stanovi 9, Učitelj Tasina 9, ali I još nekim mestima. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten