POSLEDNJE VESTI

Gradska opština Pantelej – manifestacija povodom Uskrsa

13.04.2023.
GO Pantelej

Gradska optina Pantelej, organizovala je manifestaciju povodom Uskršnjih praznika, pod nazivom „Vaskršnje radosti na Panteleju“. Manifestacija je počela od najradosnijeg praznika Vrbica, a završiće se 16. aprila, po završetku prazničkog programa povodom Uskrsa.

Višednevni interaktivni program namnjen je za stanovnike teritorije opštine Pantelej, ali i za sve zainteresovane građanje.

Povodom Uskrsa, 16. aprila (nedelja), sa početkom od 10.00 sati, planirana je posle jutarnje liturgije, na platou ispred crkve, praznična čestitka, nakon čega će se održati humanitarna izložba, odnosno prodaja uskršnjih jaja, koja su prigodno ukrasila deca iz pantelejskih vrtića. Prihod od prodaje namenjen je u humanitarne svrhe NURDOR  – u.

Program kroz različite tematske aktivnosti na više razdvojenih punktova podržaće i ulepšaće animatori iz udruženja „Mladi kreativci – Rastemo“  i  „ZOO Planet“. Za decu će biti postavljeni punktovi gde će imati prilike da se druže, boje, izrađuju praznične čestitke, takmiče se i raduju prazniku.

Takođe, u kompleksu „Uskršnjeg sela“  imaće prilike da vide domaće životinje, jašu ponije, fotografišu se sa životinjama.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten