POSLEDNJE VESTI

JKP „Naissus“ Niš – planirani radovi

04.05.2023.
JKP_NAISSUS_Niš

Ekipe JKP “Naissus” Niš radiće na saniranju kvara u naselju Medoševac, tačnije u ulici Nišavske gradine broj 25, zbog kvara koji je izazvao vodu na asfaltu. Tim povodom očekuje se prekid u vodosnabdevanju do 15.00 sati, kako za stanovnike Medoševca, tako i za korisnike sela Popovac.

U naselju Branko Bjegović, zbog vode koja intezivno curi, nužan je iskop. U ulici Drenovačka, očekuje se prekid u istom vremenskom intervalu, kako bi kvar bio saniran.

Sa druge strane u ulici Janka Veselinovića broj 11, došlo je do vode na površini, ekipe će raditi na zameni prvog ventila, pa se i u navedenoj ulici očekuje prekid u vodosnabdevanju.

Tokom dana radiće se na saniranju kvara na vodovodnoj mreži u ulicama Matije Bana i Palilulskoj. Zbog intervencija biće u prekidu vodosnabdevanje do 15.00  sati u navedenim ulicama.

Takođe, tokom  dana obavljaće se radovi na osposobaljavanju prvih ventila u Jelašnici – Đorđa Kurtaka, naselju Deveti maja – Zelenoj, Varvarinskoj, selu Trupale – Branka Miljkovića, naselju Brzi Brod – na više adresa, naselju Ratko Jović – na više adresa, selu Gornje Međurovo – ulici Gojka Jankovića, selu Mramor, na Batušinačkom putu, u Niškoj Banji – na više adresa, Bulevaru Svetog Cara Konstantina, selu Prva Kutina, kao i naselju Nikola Tesla.

Popravke prvih ventila obavljaće se i u sledećim ulicama: Učitelj Tasina 9, Vardarska, Čairska 26, Narodnih heroja 26 ali i još nekim ulicama. Zbog saniranja kvara u šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15.00 sati na pomenutim lokacijama.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten