POSLEDNJE VESTI

Nišlije odale počast tragično nastradaloj deci i domaru iz Beograda

04.05.2023.
Nišlije odale počast
Nišlije odale počast
Nišlije odale počast

Građani Niša okupili su se u velikom broju na Trgu kralja Milana, danas oko 20.00 časova, kako bi odali počast i zapalili sveće tragično nastradalim učenicima i domaru OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru. Deca i domar su nastradali 3. maja od posledica vatrenog oružja koje je na njih upotrebio trinaestogodišnjak, učenik iste škole.

Nastradalo je sedam devojčica, jedan dečak i domar škole, devet porodica zavijeno je u crno. Prilikom agresije na đake, napadač je pogodio još šestoro učenika i nastavnicu istorije, koji su u bolnici.

Tragičan događaj koji se nikada do sada nije desio na ovim prostorima zaprepastio je celu zemlju, region i šire.

Sva ta nastradala deca imala su život, snove, planove. Ne možemo da ih vratimo. Tuga ostaje prevelika. Događaj će se pamtiti, niko nije ostao imun na tragediju koja je zadesila roditelje i ceo narod.

Motivi, cilj i detalji masakra koji je juče napravio trinaestogodišnjak na Vračaru saznaće se naknadno, kada lekari, veštaci, nadležni organi i stručnjaci budu detaljno sproveli istragu i analize.

Povodom tragičnog slučaja, kao i proglašene trodnevne žalosti u kafićima, kafanama i drugim objektima neće biti sadržaja muzičkog i zabavnog karaktera.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten