POSLEDNJE VESTI

U Mladenovcu noćas je ubijeno osam lica

05.05.2023.
Mladenovac - policijska snaga
Uroš B. izvršio krivično delo osam ubistva

Velika tragedija dogodila se u Mladenovcu, selu Dubona, 4. maja u kasnim večernjim satima oko 22.38 sati, ubijeno je osmoro ljudi a povređeno trinaestoro. Napadač je Uroš B. koji ima 21. godinu, pucao je iz vatrenog oružja, tačnije automatske puške, čak je imao i ručnu bombu koju je nosio sa sobom. Ubica je imao tri tačke zaustavljanja na kojima je pucao u ljude, nakon toga kidnapovao je taksistu i oteo mu vozilo.

Policijske snage su odmah reagovale, uključena je bila i helikopterska jedinica, napadač ubica lociran je i pronađen nakon 9 časova. U toku bekstva, Uroš B. je kidnapovao taksistu, kojem je pretio bombom, sa ciljem da bi se prevezao do blizine Kragujevca kod rođaka.

Brzom i efektnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sproveli su akciju „Vihor“, obezbedili lokalno stanovništvo, pretraživali sve atare, kuće, vikendice i u rekordnom roku uhapisli ubicu.

Kako stručnjaci izjavljuju ovakav čin je afekat koji on nije iskontrolisao i nakon velike tragedije i tuge koja je zadesila narod Srbije 3. maja, dan nakon toga zadesila ih je još jedna velika nesreća.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten