POSLEDNJE VESTI

Gradska opština Palilula – saradnja i sprovođenje aktivnosti

10.05.2023.
GO Palilula

proPovodom Tematske saradnje i sprovođenja aktivnosti u sklopu nagrade na Partnerstvima, sastaće se 10. maja (sreda), u prostorijama Gradske opštine Palilula, od 11.15 sati,  predsednik GO Bratislav Vučković, zajedno sa svojim saradnicima i tim Projekta Vlade Švajcarske, pod nazivom  “Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT”.  Gosti će biti Gorana Radovanović, programska savetnica na ACT projektu, Helvetas Srbija, Jovana Dubljević, savetnica za finansije na ACT projektu, Helvetas Srbija, Maša Babić, savetnica za komunikacije na ACT projektu, Helvetas Srbija i Nebojša Rančić, eksperta za javne politike MRCN i SKGO.

Ovaj Program podržava Švajcarska agencija za razvoj i saradnju SDC a sprovode HELVETAS Swiss Intercooperation i Građanske inicijative.

Gradska opština Palilula Niš i Media i reform centar u Nišu dobili kao treću nagradu osvojili su novčana sredstva u iznosu od  2000 eura, za najbolju partnersku inicijativu “Partneri u akciji” od Helvetasa, švajcarske nevladine organizacije za inicijativu „Javne rasprave preduslov dobrih odluka“ i usvajanju opštinske Odluke o javnim raspravama kojom se podstiču građani da uzmu učešće u procesu donošenja odluka.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten