POSLEDNJE VESTI

JKP “Mediana” Niš – Planirani radovi 15. maj

15.05.2023.
Mediana 2

Radnici JKP “Mediana” Niš, radiće danas na pražnjenju korpi za otpad i uklanjanju uličnog otpada, po ustaljenoj dinamici. Nakon toga, radnici javno komunalnog preduzeća realizovaće plan rada, te će raditi na uređivanju mobilijara, popravljanju klupa, postavljanju kanti za otpad u Ktitorskoj ulici, Gornjoj Vrežini i na Bulevaru  Nemanjića.

Ekipe zadužene za rad sa čistilicama biće raspoređe u sledećim ulicama: Bulevar Nikola Tesla, Bulevar 12. februar, Aleksandra Medvedeva, Bulevar Heroja sa Košara, Kej Mike Paligorića, staze u tvrđavi , Prokupačka, Vojvode Bojovića, Kajmakčalanska, Prištinska, Ohridska, Dravska, Mostarska, Goce Delče, Đure Jakšića, Ive Ćipika, Salvadora Aljendea, Šantićeva, Milentija Popovića, Dimitrovgradska, Nosilaca Karađorđeve zvezde, Leskovačka, Jove Tošića, Zagorke Tošić i Prolomska.

Ono što je važno da će raditi na održavanju zelenila u Tvrđavi, ulicama i naseljima, Dimitrija Tucovića, Bulevar Dr Zorana Đinđića, Branka Krsmanovića, Blagoja Parovića, kružni tok Petra Ranđelovića, Stevana Nemanje, Obilićev venac, Zetska i Sestre Baković, po sistemu rad duvača i usisivača, rad tarupa, košenje, grabuljanje, šišanje i sakupljanje otpada. Dok će se na Ledenoj steni i u Dušanovoj ulici  raditi na bolokovskom održavanju i uređivanju.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten