POSLEDNJE VESTI

JKP „Mediana“ Niš  – uređenje i održavanje mobilijara

07.06.2023.
Niš_JKP_Mediana

Ekipe JKP „Mediana“ radiće na pražnjenju korpi i sakupljanju otpada. Sakupljanje i transport otpada radi se po ustaljenoj dinamici.

Radnici koji rade sa čistilica biće zaduženi za sledeće ulice: Knjaževačka (od Jagodin male do okretnice Donja Vrežina), Nikole Koleta Rašića (do Ratka Pavlovića), Matejevački put, Mirisnih Vrba, Borova, Đorđa Stamenkovića, Vukašina Mrnjavčevića, Bulevar  Medijana ( od Knjaževačke do DIS-a) prilazne ulice oko Durlanske pijace, Despota Đurđa, Kneza Mihaila Obrenovića, Proleterska, Aleksinačka, Dr Dragiše Mišovića, Gutembergova, Glamočka, Izvorska i Nikole Koleta Rašića(do Ratka Pavlovića) .

Održavanje zelenila radiće se kod manastira u Gabrovcu, kao i na bulevaru Heroja sa Košara, bulevaru 12. februar, bulevaru Nikola Tesla i Svetosavkoj ulici.

Uređenje blokovskog zelenila radiće se prema sledećem rasporedu: Rentgenova, Velikotrnavska i Bulevar Nemanjića. Dok će se uređivanje i održavanje mobilijara raditi u ulici Vojvode Tankosića broj 7, Dragiše Cvetković i u niškoj Tvrđavi.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten