POSLEDNJE VESTI

JKP „Naissus“ Niš – redovni radovi i sanacije kvarova

09.06.2023.
JKP_NAISSUS_Niš

Ekipe JKP “Naissus” Niš radiće na saniranju kvara u ulici Topličkog partizanskog odreda kod broja 143, gde je iskop neophodan, zbog vode na ulici, pa se zbog radova očekuje prekid u vodosnabdevanju do 15.00 sati.

U toku su radovi na povezivanju novoizgrađene na postojećoj  vodovodnoj  mreži, u ulici Stojana Novakovića. Zbog radova biće u prekidu vodosnabdevanje do 15.00 sati usledećim ulicama: Stojana Novakovića, Katićeva i Dositeja Obradovića.

Iz javno komunalnog preduzeća apeluju na sugrađane da ne parkiraju automobile na prostoru gde se obavljaju radovi.

Takođe, u selu Trupale, radiće se na sanaciji kvara vodovodne mreže, gde je iskop neophodan, u Prvomajskoj broj 30 i ulici Branka Miljkovića broj 33. Zbog radova očekuje se prekid u vodosnabdevanju do 15.00 sati, u navedenim ulicama.

Zbog radova na vodovodnoj mreži u ulici Bulevar Dr Zorana Đinđića, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15.00 sati na prostoru od Gabrovačke reke do ulica Nikole Kopernika i Vase Albanca.

Dok će tokom dana obavljati radovi na vodovodnoj mreži u  Zlatiborskoj i Bregalničkoj ulici. Zbog intervencija biće u prekidu vodosnabdevanje do 15.00 sati, u pomenutim ulicama.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten