POSLEDNJE VESTI

JKP “Naissus” Niš – radovi i vodosnabdevanje

09.08.2023.
JKP_NAISSUS_Niš

Ekipe JKP “Naissus” Niš, radiće na sanaciji vodovodne mreže, u Knez Selu, u ulici Svetog Ilije, gde su neophodna dva iskopa, kao i u ulici Todora Milovanovića kod broja 2, zbog vode koja je ušla u domove korisnika.

Na Vizantijskom bulevaru kod broja 130, takođe je neophodan iskop, kao i u Donjoj Vrežini, u Tolstovoj ulici kod broja 28. Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15.00 sati, u Tolstovoj ulici ali i okolnim ulicama, Milorada Gavrilovića, Geteovoj i Salvadora Dalija.

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u selu Supovac kod ambulante, potrebno raskopavanje, te će se obavljati radovi, ali i u ulici Vladimira Vukadinovića bb, u selu Gornje Međurovo.

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Kolubarska 1, Učiteljska 7, Hiladarska 15, Kralja Stevana Prvovenčanog 24, Jovana Skerlića 15, Cara Dušana 101/7, Jelašnička 7, Subotička 5, u naselju Nikola Tesla u ulici Branislava Kostića na više lokacija, Suvi Do- Đorđa Genčića 5, Hum- Pobede 6. Niškoj Banji – Gorana Nikolića (Školske česme), i Tošketovoj ulici, u selu Jelašnica na više lokacija.

Na svim navedenim lokacijama očekuje se prekid u vodosnabdevanju do 15.00 sati.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten