POSLEDNJE VESTI

JKP “Parking servis” Niš – prezentacija najsavremenijih mašina za obeležavanje horizontalne signalizacije

27.09.2023.
jkp parking servis Niš
jkp parking servis Niš
jkp parking servis Niš
jkp parking servis Niš
jkp parking servis Niš
jkp parking servis Niš
jkp parking servis Niš
jkp parking servis Niš

U dvorišnom prostoru JKP „Parking servis“ Niš, zaduženom za signalizaciju, javno osvetljenje i novogodišnju dekoraciju, kao i za obeležavanje horizontalnih oznaka na gradskim saobraćajnicama, održana je prezentacija najsavremenijih mašina za obeležavanje horizontalne signalizacije.

Prezentaciju su održali predstavnici firme GFP, koja se bavi prodajom najsavremenijih mašina za obeležavanje horizontalnih oznaka kolovoza.

U prisustvu njihovog zastupnika za Južnu Evropu i Bliski Istok Sebastijana Bardouksa i direktora JKP-a „Parking servis“- Niš, Dejana Dimitrijevića, prikazan je rad mašine za sušenje vlažnog kolovoza CEmar, koja radi na principu vrelog vazduha, a osim sušenja kolovoza pod pritiskom uklanja sve površinske naslage na kolovozu poput prašine, grumene zemlje, kamenčića i slično.

Takođe, prikazan je i rad beloruske Stim mašine sa istovremenim puštanjem pune i isprekidane linije, kao i tačkasto obeležavanje linija. Interesovanje je izazvala Graco mašina na baterije, koja je posebno pogodna za mobilnost i obeležavanje manjih površina na različitim lokacijama.

Prisutni su upoznati i sa aluminijumskim mašinama za obeležavanje u objektima sa visokim ekološkim zahtevima i mašinom Contur 90HP za obeležavanje kolovoznih oznaka hladnom debeloslojnom plastikom.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten