POSLEDNJE VESTI

Ovogodišnji MARUF održaće se 04. oktobra u Istanbulu

04.10.2023.
Babušnica
Babušnica - panel

Međunarodni urbanistički forum ili Marmara Urban Forum – MARUF, održava se svake godine, pod okriljem organizacije Marmarska unija opština. Ovogodišnji MARUF biće održan 04. oktobra i trajaće do 07. oktobra, u Istanbulu, tema će biti pod nazivom “Gradovi razvijaju rešenja”. Inače, MARUF broji 250 govornika, iz 25 različitih zemalja sveta, kao i oko 5000 učesnika.

Ivana Stojičić, predsednica opštine Babušnica, predstavnik je Srbije i opštine na ovogodišnjem MARUF –u, na panel diskusiji pod nazivom “Žensko vođstvo za otporne zajednice”.

Ivana je govorila o značaju ženskog liderstva, izazovima i razlikama sa kojima se žene lideri susreću, ranjivosti žena u krizama i rodnoj ravnopravnosti.

Ivana Stojičić, istakla je sledeće: „Drage dame, imate samo jedan život, ne sputavajte sebe, izdignite se, cenite sebe i iskoristite šansu koja vam se pruži ili je stvorite za sebe onako kako vi želite. Borite se da vam život bude ispunjen i da ima smisla. Živite dostojanstveno i ostavite trag iza sebe, jer na kraju, pamtiće vas po tome koliki ste doprinos dale društvu i kakvo ste nasleđe iza sebe ostavile. Zato učite i svoju decu tim vrednostima jer žene najviše mogu uticati da društvo u kome živimo postane bolje“.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten