POSLEDNJE VESTI

Opština Babušnica – događaji i aktuelnosti

08.10.2023.
lužički skajrejs
skyrunning babušnica
babušnica skaj

Ambasador Damjan Bergant i savetnik Miloš Kosić, 05. oktobra, obišli su kompanije Lisca, D Company i Konus-S koje posluju u Babušnici ili Prokuplju i imaju bliske veze. U okviru posete, ambasador Bergant i savetnik Kosić sastali su se sa Milanom Iskrenovim, pomoćnikom predsednika opštine Babušnica, opština Sevnice.

Drugu godinu zaredom skrajraning asocijacija Srbije i Crne Gore, završila je sezonu u Babušnici, pod nazivom “Lužički skajrejs”, poslednjom trkom u okviru Skajraning lige Srbije i Crne Gore.

U konkurenciji oko 100 takmičara i takmičarki iz zemlje i inostranstva prvo mesto kod muškaraca osvojio je prošlogodišnji vicešampion, Danijel Lončarević iz Bečeja, dok je u ženskoj konkureciji pobedila Milica Medić iz Beograda, četvrta sa prošlogodišenjeg „Lužničkog skajrejsa“.

Svečano proglašenje pobednika i uručenje nagrada održano je u velikoj sali Doma kulture u Babušnici, a nagrade je  uručila predsednica Opštine Babušnica Ivana Stojičić.

Organizator „Lužničkog Sajrejsa“ je Skajraning asocijacija Srbije i Crne Gore, koja od 2014. godine organizuje takmičenja na našim prostorima, a „Lužnički skajrejs“ organizuje uz pomoć i suorganizaciju Turističke organizacije opštine Babušnica i Opštine Babušnica

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten