POSLEDNJE VESTI

JKP Naissus Niš – radovi na sanaciji kvara

29.11.2023.
JKP_NAISSUS_Niš

Ekipe JKP Naissus Niš radiće na iskopu u selu Popovac, u ulicama Mileta Đurđanovića, kod broja 57 i Veljka Vlahovića, kod broja 5. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Popovac i Medoševac.

Produžavaju se radovi, od prethodnog dana u Knez Selu, u ulici Sv Ilije kod broja 25. Zbog popravke priljučne veze i regulisanja pritiska, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu. U toku su radovi na vodovodnoj mreži u ulici Bulevar Svetog Pantelejmona. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Bulevar Svetog Pantelejmona.

Takođe, radiće se na sanaciji kvara vodovodne mreže u ulici Ljube Didića, kao i u ulici Hajduk Veljkovoj, kod broja 1, Jovana Popovića, na gašenju stare mreže. Zbog intervencija u Niškoj Banji, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Hajduk Veljkovoj ulici, i delu Srpskih vladara (neparni brojevi od 1 do 15, i parni do broja 10).

Nastavljaju se i radovi na zameni prvih ventila u naselju Deveti maj, u ulici Topličkog partizanskog odreda, kod brojeva 4 i 78 a. Zbog popravki priključnih veza, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice TPO.

Prazni se voda iz mreže, potrebno je utvrditi mesto kvara na trasi pre i u selu Paljina. Kvar u šahti korisnika, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u ulici Vuka Karadžića kod broja 3. Potrebno je osposobljavanje prvog ventila u šahti korisnika, u selu Sečanica.

U toku su radovi na popravkama prvih ventila u naselju Deveti maj, u ulicama Branislava Mišića Kamenka 10, i Novogradskoj 5.

Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15.00 sati u svim pomenutim ulicama.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten