POSLEDNJE VESTI

MINISTAR GAŠIĆ POSETIO VATROGASNO-SPASILAČKO ODELjENjE U BABUŠNICI

01.12.2023.
111-1024x655

Ministar unutrašnjih poslova u tehničkom mandatu Bratislav Gašić, obišao je danas Vatrogasno – spasilačko odeljenje u Babušnici.  Sa predsednicom privremenog organa Ivanom Stojičić, oni su obišli prostorije vatrogasnog odeljenja u Babušnici i zadržali se u srdačnom razgovoru sa pripadnicima vatrogasno spasilačke jedinice. Ministar Gašić je govorio o značaju uređenja svih organizacionih jedinica, o nastojanju da se ovaj sektor još više modernizuje te samim tim i poveća njegova funkcionalnost, jer povećanje bezbednosti građana i očuvanje materijalnih kulturnih dobara je na prvom mestu.

U razgovoru sa pripadnicima vatrogasno spasilačkog odeljenja, ministar Gašić je rekao da se dosta ulaže i u poboljšanje kvaliteta života pripadnika ovih odeljenja, oni su prvi koji priskaču u pomoć u vanrednim situacijama, pa se na taj način poboljšava i kvalitet usluga koje oni pružaju građanima, te da će i u narednom periodu biti ulagano još više u novu opremu,vozila i objekte, koje koriste pripadnici vatrogasno spasilačkih odeljenja.

Nakon toga Ministar je posetio i zgradu policiske stanice u Babušnici, koja se trenutno renovira.

Predsednica privremenog organa Ivana Stojičić, je prilikom posete zgradi policiske stanice istakla da je izuzetno zadovoljna posetom ministra Gašića, i pomoći koju pripadnici Vatrogasnog odeljenja i Policiske stanice  dobijaju od Ministarstva unutrašnjih poslova. Zgrada Policiske stanice je procesu renoviranja, i nakon 50 godina dobiće potpuno nov izgled, a očekuje se da radovi budu završeni za najviše dve nedelje.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *