POSLEDNJE VESTI

Specijalizovani virtuelni sajam zapošljavanja u Nišu

20.12.2023.
nsz-logo

Filijala Niš Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Specijalizovani virtuelni sajam zapošljavanja u okviru Foruma naprednih tehnologija.  Sajam se održava u četvrtak 21. decembra 2023. godine u terminu od 10-14 časova, na platformi www.nsz-virtuelnisajam.rs  korišćenjem inovativne tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima. Na ovogodišnjem Specijalizovanom virtuelnom sajmu zapošljavanja učešće je uzelo dvadesetak poslodavaca i partnera sa iskazanim potrebama za zapošljavanjem više od 180 lica različitih kvalifikacija i profila zanimanja.

Najveća potražnja na sajmu biće za radnicima u IT sektoru programerima različitih specijalnosti i elektroinženjerima, za inženjerima u proizvodnji, kontroli kvaliteta, mašinskim i građevinskim inženjerima, arhitektama, saradnicima za ljudske resurse, saradnicima u finansijama, prodaji i logistici, ekonomistima, administrativnim radnicima ali i za  operaterima u proizvodnji, elektrotehničarima, mehaničarima za održavanje mašina, pakerima. Na Specijalizovanom virtuelnom sajmu zapošljavanja mogu učestvovati svi koji su zainteresovani, bez obzira da li se nalaze na evidenciji NSZ. Registracija učesnika sajma na web platformi www.nsz-virtuelnisajam.rs je jednostavna, a nakon iste –  svi koji su se registrovali kao korisnici dobijaju lični nalog za buduća pristupanja platformi (obezbeđena politika privatnosti). Pored mogućnosti da se direktno prijave na ponuđene poslove tražioci posla imaće i priliku da  direktno razgovaraju sa poslodavcima iz brojnih kompanija koje će biti prisutne na platformi (chat opcija, klikom na štand sa nazivom kompanije), moći će da saznaju kako se piše radna biografija (CV), kako voditi intervju sa poslodavcem, itd. Na platformi Virtuelnog sajma u „Prostoru za konferencije“ postavljeni su video sadržaji „Kako napisati svoju biografiju“ i „Kako se pripremiti za razgovor za posao“.

Posetioci sajma imaće će prilike i da se informišu o Forumu naprednih tehnologija koji se istog dana organizuje u Naučno tehnološkom parku u Nišu. Više o tome mogu saznati na: https://fnt.ntp.rs/

Na Specijalizovanom virtuelnom sajmu zapošljavanja biće prisutni i partneri sajma o kojima će tražioci zaposlenja imati prilike da se informišu i da se upoznaju  kako o njihovim načinu rada tako i sa brojnim mogućnostima dodatne edukacije i usavršavanja veština koje nude.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten