POSLEDNJE VESTI

JKP “Naissus” Niš – radovi na sanaciji kvara

05.01.2024.
JKP_NAISSUS_Niš

Zbog vode na asfaltu u naselju Gornji Komren, u ulici Vojnika Ivana Bogosavljevića broj 3, neophodan je iskop, kao i u ulicama Stevana Nemanje broj 1 – 3, zbog vode na površini, kako bi se odradila sanacija kvara. Takođe, nastavljaju se i radovi u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod broja 69/a. Tokom dana obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži u selu Čamurlija, u ulici Vojvode Dobrnjca bb, kod trafoa.

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u naselju Nikola Tesla, u ulicama: Vinogradarskoj 8, Niškoj 76, Drugoj Nišavskoj 19. Popravke po šahtama obavljaju se i u ulicama: Proleterskoj 2, Janisa Janulisa 64, Knjaževačkoj 74a, Derokovoj 54, Patrisa Lumumbe 2, u selu Popovac – Mileta Đurđanovića 18, Despota Đurđa 8a, Gornja Vrežina – Vojnika Jordana Stojanovića 7 i Generala Koste Protića bb, i na još nekim adresama.

Zbog sanacije kvara moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15.00 sati na svim pomenutim lokacijama.

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju i sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten