POSLEDNJE VESTI

Počinje sa radom srednja škola unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović”, u Sremskoj Kamenici

06.02.2024.
MUPSrbije1a

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, odlukom Vlade Republike Srbije od 19. januara 2023. godine, osnovana je Srednja škola unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović”, u Sremskoj Kamenici, za sve zainteresovane učenike. Škola je određena kao institucija od posebnog inetersa za RS.

Naime, škola obavlja delatnost u oblasti srednjeg obrazovanja i vaspitanja, a učenici Srednje škole unutrašnjih poslova se školuju za obrazovni profil policajac, u trajanju od četiri godine.

Takođe, ono što je važno Ministarstvo unutrašnjih poslova učenicima upisanim u navedenu srednju školu obezbeđuje smeštaj i ishranu u internatu, kao i udžbenike, školski pribor, odeću, obuću i drugu opremu neophodnu za boravak u Školi.

Prijavu na Konkurs roditelj, odnosno drugi zakonski zastupnik kandidata podnosi na obrascu prijave (obrazac se može dobiti u policijskoj stanici ili preuzeti sa internet adrese www.ssup.edu.rs), naravno uz ostalu dokumentaciju, neposredno u SŠUP (Sremska Kamenica, ulica Železnička broj 22) ili u policijskoj stanici, po mestu prebivališta kandidata u roku od 20 dana od dana objavljivanja konkursa.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten